Page 52 - Aygaz Dünyası - Sayı:57
P. 52

HABER







            Çevre Haftası kapsamında Aygazlılarla buluşan

            araştırmacı, yazar, şef Ebru Baybara Demir,

            gıdanın sürdürülebilirliğinin önemini ve

            topraktan tabağa uzanan yolculuğunu anlattı.























   50








          Ebru Baybara Demir ile                                                   Aygazlılar, Çevre Haftası kapsa-
                                                                                   mında araştırmacı, yazar, şef Ebru
                                                                                   Baybara Demir’le dijital ortamda
          Topraktan Tabağa:                                                        bir araya gelerek gıdanın sürdü-
                                                                                   rülebilirlik yolculuğuna mercek
                                                                                   tuttular. Günümüzün en önemli
                                                                                   krizlerinden biri olarak öne çıkan
        SÜRDÜRÜLEBİLİR                                                             iklim değişikliğinin sürdürülebilir
                                                                                   gıda üzerine etkisini anlatan Ebru
                                                                                   Baybara Demir, gıdanın topraktan
                                                                                   tabağa uzanan yolculuğunu keli-
        GIDA YOLCULUĞU                                                             melere döktü.

                                                                                   Gelecek için sürdürülebilir gıda
                                                                                   Gıdanın sürdürülebilirliğinin öne-
                                                                                   mine dikkat çeken Ebru Baybara
                                                                                   Demir, iklim değişikliğinin tarım ve
                                                                                   gıda güvenliğine etkilerini değer-
                                                                                   lendirirken şunları söyledi: “Sağ-
   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57