Page 52 - Aygaz Dünyası - Sayı:57
P. 52
HABER
Çevre Haftası kapsamında Aygazlılarla buluşan
araştırmacı, yazar, şef Ebru Baybara Demir,
gıdanın sürdürülebilirliğinin önemini ve
topraktan tabağa uzanan yolculuğunu anlattı.
50
Ebru Baybara Demir ile Aygazlılar, Çevre Haftası kapsa-
mında araştırmacı, yazar, şef Ebru
Baybara Demir’le dijital ortamda
Topraktan Tabağa: bir araya gelerek gıdanın sürdü-
rülebilirlik yolculuğuna mercek
tuttular. Günümüzün en önemli
krizlerinden biri olarak öne çıkan
SÜRDÜRÜLEBİLİR iklim değişikliğinin sürdürülebilir
gıda üzerine etkisini anlatan Ebru
Baybara Demir, gıdanın topraktan
tabağa uzanan yolculuğunu keli-
GIDA YOLCULUĞU melere döktü.
Gelecek için sürdürülebilir gıda
Gıdanın sürdürülebilirliğinin öne-
mine dikkat çeken Ebru Baybara
Demir, iklim değişikliğinin tarım ve
gıda güvenliğine etkilerini değer-
lendirirken şunları söyledi: “Sağ-