Page 61 - Aygaz Dünyası - Sayı:57
P. 61

‘Sosyal medya üzerinden, evlere gönderdiğimiz kitler ve canlı yayın hakkında yapılan pozitif geri dönüşler beni ve
            Banko ailesini etkinlik bittikten sonra bile çok mutlu etti.’









            lüğünün arttığına tanık oluyoruz.   Sizce son derece lezzetli bir   Bilgin ve Gökhan Dizemen’in
            Sizce bu değişimin ardındaki dina-  hamburgerin olmazsa olmazı nedir?   katıldığı hamburger etkinliği
            mikler neler? Nasıl tanımlarsınız   İyi bir ekmek ve doğru yağ oranı-  sizin için nasıl geçti? Yöneticile-
            ‘yeni nesil burger’i?             na sahip ettir.                   rin mutfaktaki başarısı hakkında
            Son altı yılda, açmış olduğumuz                                     neler söylersiniz?
            hamburger dükkanları sektöre      Gelecekte gastronomi alanında     Gökhan Bey’in açılışını yaptığı ve
            çok dinamik bir hareket getirdi ve   hayata geçirmek istediğiniz    Genel Müdür Yardımcıları Ayşe
            insanları iyi, kaliteli ve özgün yeni   projelerinizden bahsedebilir   Hanım ile Gökhan Bey’in katıl-
            nesil burgerle buluşturdu. Nitelikli   misiniz? Burgerin ardından   dıkları atölye çok keyifli geçti.
            ekmek ve katkı maddesiz etle      yeni mutfaklara yelken açmayı     Her iki yöneticinin de mutfakta       59
            basit ve dengeli olarak hazırlanan   düşünüyor musunuz?             keyifli vakit geçirdiğine ve zevkli
            burger olarak tanımlıyoruz.       Sadece yerel malzemeler kul-      damak tatlarına sahip olduklarına
                                              lanan bir pizzacı ve Banko’nun    şahit oldum. Özellikle Gökhan
            Sürdürülebilir beslenme biçim-    yeşil versiyonu olan Banko Green;   Bey’in (Dizemen) dünyanın
            lerinin burger kültürüne etkileri   sağlıklı, eğlenceli ve sürdürülebilir   birçok yerinde burger yemiş
            hakkında ne düşünüyorsunuz?       ham maddelerle dizayn ettiğimiz   olması iletişimimizi daha keyifli
            Bu konuda dünyadaki trendler      dükkanları sene sonuna kadar hiz-  hale getirdi. Sohbet ederken
            hangi yönde seyrediyor?           mete sokmayı hedefliyoruz. Aynı   mutfakta hamburger yapmak ve
            Banko Burger olarak menülerimizi   zamanda artan şubelerdeki kalite   inceliklerini tüm Aygaz ailesiyle
            kurgularken dengeli besin oluş-   çizgisini ve düşük atık üretimini   paylaşmak çok keyif vericiydi.
            turmanın yanı sıra, her zaman he-  kontrol altına alacak olan merkez   Sosyal medya üzerinden, evlere
            deflerimiz minimum atık yaratmak   mutfağımız, yakında kurumsal satın   gönderdiğimiz kitler ve canlı ya-
            ve sürdürülebilir gıdalarla çalışmak   alma yönetimi ve catering hizmet-  yın hakkında yapılan pozitif geri
            oldu. Burger kültürüne etkisini de   leriyle çalışmalarına başlıyor.  dönüşler beni ve Banko ailesini
            yakında yapay proteinlerle elde                                     etkinlik bittikten sonra bile çok
            edilen etsiz burgerlerin ortaya çık-  Aygaz Genel Müdürü ile Genel   mutlu etti. Katılan herkese tekrar
            ması olarak göreceğiz.            Müdür Yardımcıları Ayşe Abamor    teşekkürlerimi sunarım.
   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66