Page 61 - Aygaz Dünyası - Sayı:57
P. 61
‘Sosyal medya üzerinden, evlere gönderdiğimiz kitler ve canlı yayın hakkında yapılan pozitif geri dönüşler beni ve
Banko ailesini etkinlik bittikten sonra bile çok mutlu etti.’
lüğünün arttığına tanık oluyoruz. Sizce son derece lezzetli bir Bilgin ve Gökhan Dizemen’in
Sizce bu değişimin ardındaki dina- hamburgerin olmazsa olmazı nedir? katıldığı hamburger etkinliği
mikler neler? Nasıl tanımlarsınız İyi bir ekmek ve doğru yağ oranı- sizin için nasıl geçti? Yöneticile-
‘yeni nesil burger’i? na sahip ettir. rin mutfaktaki başarısı hakkında
Son altı yılda, açmış olduğumuz neler söylersiniz?
hamburger dükkanları sektöre Gelecekte gastronomi alanında Gökhan Bey’in açılışını yaptığı ve
çok dinamik bir hareket getirdi ve hayata geçirmek istediğiniz Genel Müdür Yardımcıları Ayşe
insanları iyi, kaliteli ve özgün yeni projelerinizden bahsedebilir Hanım ile Gökhan Bey’in katıl-
nesil burgerle buluşturdu. Nitelikli misiniz? Burgerin ardından dıkları atölye çok keyifli geçti.
ekmek ve katkı maddesiz etle yeni mutfaklara yelken açmayı Her iki yöneticinin de mutfakta 59
basit ve dengeli olarak hazırlanan düşünüyor musunuz? keyifli vakit geçirdiğine ve zevkli
burger olarak tanımlıyoruz. Sadece yerel malzemeler kul- damak tatlarına sahip olduklarına
lanan bir pizzacı ve Banko’nun şahit oldum. Özellikle Gökhan
Sürdürülebilir beslenme biçim- yeşil versiyonu olan Banko Green; Bey’in (Dizemen) dünyanın
lerinin burger kültürüne etkileri sağlıklı, eğlenceli ve sürdürülebilir birçok yerinde burger yemiş
hakkında ne düşünüyorsunuz? ham maddelerle dizayn ettiğimiz olması iletişimimizi daha keyifli
Bu konuda dünyadaki trendler dükkanları sene sonuna kadar hiz- hale getirdi. Sohbet ederken
hangi yönde seyrediyor? mete sokmayı hedefliyoruz. Aynı mutfakta hamburger yapmak ve
Banko Burger olarak menülerimizi zamanda artan şubelerdeki kalite inceliklerini tüm Aygaz ailesiyle
kurgularken dengeli besin oluş- çizgisini ve düşük atık üretimini paylaşmak çok keyif vericiydi.
turmanın yanı sıra, her zaman he- kontrol altına alacak olan merkez Sosyal medya üzerinden, evlere
deflerimiz minimum atık yaratmak mutfağımız, yakında kurumsal satın gönderdiğimiz kitler ve canlı ya-
ve sürdürülebilir gıdalarla çalışmak alma yönetimi ve catering hizmet- yın hakkında yapılan pozitif geri
oldu. Burger kültürüne etkisini de leriyle çalışmalarına başlıyor. dönüşler beni ve Banko ailesini
yakında yapay proteinlerle elde etkinlik bittikten sonra bile çok
edilen etsiz burgerlerin ortaya çık- Aygaz Genel Müdürü ile Genel mutlu etti. Katılan herkese tekrar
ması olarak göreceğiz. Müdür Yardımcıları Ayşe Abamor teşekkürlerimi sunarım.