Page 48 - Aygaz Dünyası Sayı:58
P. 48
GURME
46
Yolunuz Tekirdağ’a düşerse bu kentin meşhur köftesini yemek için Özcanlar’a uğramanızı tavsiye ediyoruz. Köftenin
yanında olmazsa olmaz sosu ile bol soğanlı piyazı, tabii arkasından bir de bol tahinli ve cevizli Hayrabolu tatlısını
yedikten sonra buradan mutlu ayrılacağınıza eminiz.
randan farklı kılan, onu Tekirdağ Özcanlar’a kendine has niteliğini Özcanlar, Güvenilir Marka Ödülü
köftesi denildiğinde akla ilk gelen vererek bu işletmeyi birkaç adım ve Takdir Belgesi gibi pek çok
işletmelerden biri haline getiren öteye taşıyan bir başka unsur da ödüle de layık görülmüş.
nedir, bir de bu sorunun peşine yalnızca köftelerini değil; ziyaret-
düşelim… Öncelikle, geleneksel çilerine sunduğu diğer ürünleri Öncelik, memnun müşteriler
reçetelere duydukları sadakatten de günlük olarak üretmesi. Bu Özcanlar Köfte’nin şef garsonu
söz etmek lazım. “1953’te nasılsa sayede yemeklere eşlik eden Arif Baş, 1953’ten günümüze
bugün de öyle” mottosuyla hare- yoğurt da yemeğin ardından uzanan ve geride kalan neredey-
ket eden işletmenin üretim hacmi sunulan tatlılar da her daim taze- se 70 yılda her bir detayın hep
katlanarak artsa da kaliteden liğini koruyor. En önemli noktayı ince ince düşünüldüğü Özcan-
hiçbir koşulda ödün vermeme en sona sakladık: Özcanlar, hem lar’ın işletmesinin artık üçüncü
ilkesi asla değişmiyor. Bu ilke, büyükbaş hayvanları hem de bu kuşaklara doğru ilerlediğini
hiçbir koşulda katkı maddesi kul- hayvanları besledikleri yemleri söylüyor. Jenerasyon değişse
lanmama düsturuyla da birlikte kendileri yetiştiriyor. Özcanlar’ın de ilk günden itibaren müşteri
düşünülmeli. Menüde sunulan önde gelen kalite standartlarıyla memnuniyetinin hep ön planda
hiçbir üründe soya ya da bir uyumlu tesisleri pek çok sertifika tutulmasının değişmediğine de
başka ilave madde bulunmuyor. tesciline sahip. Bunların yanı sıra, dikkat çekiyor ve şöyle devam