Page 58 - Aygaz Dünyası - Sayı:53
P. 58
SAĞLIK
Osman Müftüoğlu’yla
İyi hayatın yol haritası
56
‘İyi Hayatın Yol Haritası’ Onu televizyon programlarından, belirtti. Aygazlılar sordu, Müftüoğ-
gazetedeki köşe yazılarından,
lu yanıtladı. Söyleşide öne çıkan
başlıklı konuşmasıyla kitaplarından ve sosyal medyada konuları sizin için derledik:
yaptığı sağlık dolu paylaşımlardan
BizBize Söyleşi tanıyoruz. İyi hayat için nasıl bir Temel gıdalar değişmedi
yol izlememiz konusunda sıklıkla
Zaman zaman öne çıkan ve nere-
etkinliğinin konuğu önerilerde bulunan Prof. Dr. Os- deyse moda haline gelen besinler
olan Prof. Dr. Osman man Müftüoğlu, 8 Nisan’da BizBize konusunda Osman Müftüoğlu,
“Bugünlerde çok üzerinde durulan
Söyleşi etkinlikleri kapsamında
Müftüoğlu, Aygazlıların Aygaz Genel Müdürlük’teydi. Öne- gluten’i ele alalım: Eskiden büyü-
kannelerimiz nişastayı ekşi hamur-
rilerinin cinsiyet, yaş, ekonomik
sağlıklı yaşama dair gelir, genetik yapı, sağlık sorunları la mayalarlardı, ardından yaylaya
gibi değişkenlere göre farklılaştı-
gezmeye gider, sekiz-on saat son-
sorularını yanıtladı. ğını belirten Müftüoğlu, bu neden- ra ekmek yaparlardı. O sekiz saat
içinde ekşi mayadaki bakteriler
le sadece anlatıcı olmak yerine
sohbetini Aygazlılarla etkileşimli karnını doyurmak için gluten’i yer.
bir şekilde sürdürmek istediğini Zaten daha pişirilmeden gluten’i